General Contractor biroja projekts Zunda Towers

 

Drosmīgu, spilgtu ar uzsvaru uz dinamiskas darba vides un kvalitatīvas atpūtas veicināšanu, KRASSKY komanda īstenoja biroja interjera projektu kriptotehnoloģiju uzņēmumam Gravity Team.

Atbilstoši uzņēmuma inovatīvajam garam par dizaina koncepciju tika izvēlēta futūristiskā kosmosa tēma, un izveidotā telpa ietver unikāli izstrādātus risinājumus, kas būtiski atšķiras no ierastās biroja vides. Lai akcentētu kosmosa tematiku, mākslinieks Kiwie izstrādāja graffiti speciāli uzņēmuma identitātei, kas ir sastopami viscaur interjerā. Daļēji atvērtais biroja plānojums ir nodalīts 3 zonās – open office, coworking un atpūtas zonā – kuras savstarpēji savienotas ar individuāli iztrādātiem interaktīvajiem tuneļiem. Ejot cauri katram no tiem, lietotājs izjūt dažādus skaņas un gaismas efektus, kustībai ofisā kļūstot par aizraujošu maņu piedzīvojumu.

Interjers ir veidots dažādas intensitātes pelēkajos toņos, kuru starpā par dinamisku akcentu kļuva gaismas ieteikmei pakļautās stikla paneļu rindas. To līmplēves pārklājuma krāsas toni un intensitāti ietekmē telpu apgaismojums un skata leņķis. Saules gaismā birojs kļūst rotaļīgi košs, bet vakara mākslīgajā apgaismojumā – pieklusināts.

 

   

 

Tikšanās un darba vietas ir pielāgotas daudzveidīgām vajadzībām – no ilglaicīgām pārrunām pie tradicionālā Wilkhahn konferenču galda un ātro sapulču zonai ar augstajiem Andreu World galdiem un Noti stutēm līdz zonām individuālam darbam, klusuma un zvanu kabīnēm. Atvērtās darba vietas ir aprīkotas ar augstumā regulējamiem galdiem no Kinnarps un ergonomiskiem Drabert krēsliem. Augstākai energoefektivitātei darba zonās ir ierīkots ar sensoriem vadāms abpusēji vērsts biodinamiskais apgaismojums, kura gaismas intensitāte un temperatūra mainās atbilstoši dienas laikam.

Atpūtai birojā iekārtotas vietas, kas sniedz iespēju uzlādēt gan ķermeni, gan prātu. 80 uzņēmuma darbiniekiem ir nodrošināta plaša, pilnībā aprīkota Valcucine Air Logica virtuve ar bāra zonu brīvā laika pavadīšanai, Living Divani modulārais dīvāns, kura moduļus darbinieki var brīvi pārvietot un pakārtot savām vajadzībām, Calligaris elektriski regulējamie atpūtas krēsli un Magis rotācijas krēsli. Birojā ir paredzēta guļamistaba un meditācijas telpa, kas dažkārt kļūst par konferenču telpu saziņai ar kolēģiem ārzemēs un norises vietu jogas nodarbībām.

Šajā interjera projektā KRASSKY piedalījās kā General Contractor –  izstrādājot interjera dizaina koncepciju un tehnisko projektu, kā arī nodrošinot visu preču grupu interjera produktu iepirkumus un piegādi un turpmāko pēcpārdošanas servisu.

Dizains: Egita Lubiņa, Edgars Kaufmanis
Gads: 2023
Vieta: Rīga, Latvija
Platība: 817 m2

Vairāk par pakalpojumu
 

Visi jaunumi

Aizpildiet interesējošo pieteikumu.
Pieteikties jaunumiem Pasūtīt atzvanu