Wilkhahn

WILKHAHN moto ir telpas dinamika. Ražotājs piedāvā ergonomiskus 3D ofisa krēslus un viegli transformējamas, saliekamas, pārvietojamas un uzglabājamas mēbeles konferenču un atvērtā tipa telpām. 
No 1907.gada WILKHAHN garantē visaugstāko precizitāti, produktus raksturo praktiskums, izturīgums un ilglaicīgs dizains. Vairāk nekā 20 gadus uzņēmums nodrošina ekoloģisku ražošanas procesu, par ko piešķirti arī apbalvojumi.
3D ofisa krēsli ar patentētu Trimension® tehnoloģiju ļauj sēžot kustēties visos virzienos, tā padarot ofisa vidi veselīgāku un brīvāku. Izmantojot šo krēslu, iespējams arī vingrot - uzdevumi ķermeņa stabilizācijai un nostiprināšanai pieejami aplikācijā Wilkhahn Office Workout, kas tapusi sadarbībā ar Apple.
Confair Table dinamisko galdu var viegli izlikt un salikt viens cilvēks bez papildu rīkiem. Lai iegūtu lielāku virsmu, to var ērti kombinēt ar vēl vienu vai vairākiem Confair galdiem. Īpaši piemērots darba virsmas dalīšanai, konferencēm, projektu grupām. Aizvērtā veidā tas ir ļoti kompakts. 
Produkti izmantoti Bentley salonos, Porche ofisā un Jeila Universitātē.

 

    

www.wilkhahn.com

Aizpildiet interesējošo pieteikumu.
Pieteikties jaunumiem Pasūtīt atzvanu