Turn-key dzīvokļa interjera projekts HOFT kompleksā

 

Dzīvoklis, kurā Rīgas jūgenstila mantojums sadzīvo ar ērtu un mūsdienīgu dzīves telpu. Ilgtermiņa klientei, kurai piemīt augsti vizuāli estētiskie standarti un interese par jaunākajām dizaina tendencēm, tika izstrādāts Turn-key dzīvokļa projekts un nodrošināta pilna īpašuma aprīkošana ar KRASSKY produktiem.

Tiecāmies apmierināt klientes vēlmi sekot aktuālajiem trendiem, vienlaikus ietverot interjeru Klusā Centra vides un HOFT dzīvojamā kompleksa kontekstā. Telpās, kas atrodas ēkas vēsturisjā apjomā, ir ietvertas atsauces uz jūgendstilu, izmantojot dekoratīvās ģipša karnīzes, moldingus un botāniskos motīvus daudzslāņainā baltās krāsas paletē. Turpretī jaunās daļas telpu koncepts ir apzināti kontrastējošs  – ar mūsdienīgu, teksturētu sienu apmetumu un neitrālu, taču piesātinātu krāsu gammu

 

  


Plašas un atvērtas dzīves telpas izveide bija galvenais uzstādījums, kura īstenošanai tika ievēroti atvērtā plānojuma principi, saglabājot taisnas līnijas viscaur telpu ģeometrijā un izmantojot stikla starpsienas zonu iezīmēšanai. Dzīvojamās telpas dažādu funkciju zonas – virtuve (Cesar), ēdamistaba, viesistaba un kabinets – plūstoši pāriet cita citā. Privātumam kabinets ir nodalīts ar ADL Mitica bīdām stikla durvīm, kā arī aprīkots ar elektroniski vadāmu Mycore žalūziju sistēmu un Phantom screen tipa žalūzijām. 

Viens no projekta būtiskajiem aspektiem bija brīva griestu plāna izveide, vienlaikus diskrēti integrējot visus nepieciešamos tehnoloģiskos risinājumus – ventilāciju, gaisa mitrināšanu, temperatūras mērīšanu un apgaismojumu. Tika izstrādāts vairāku līmeņu griestu plāns, kur centrālais griestu laukums, saglabājot maksimālo 3.4 m augstumu, ir atvēlēts akcenta gaismekļiem, bet komunikācijas un tehniskais apgaismojums ir iestrādāts pazeminājumā pa griestu perimetru.

Interjers izceļas ar drosmīgu mēbeļu un apdares materiālu izvēli no nozares vadošajiem ražotājiem, kā Minotti, Poltrona Frau un Baxter mēbeles, CEA santehnika, Salvatori, Alcantara un De Castelli apdares risinājumi, kā arī paklāji no Jan Kath.

Pievēršoties klienta vajadzībai pēc ietilpīga mantu uzglabāšanas risinājuma, tika izstrādāta Porro atvērtā garderobes sistēma bērnistabai un Rimadesio Cover garderobes sistēmas ieejas zonā un guļamistabā, kuru kopējais garums pārsniedz 15m. Rimadesio Cover atstarojošās stikla fasādes vizuāli paplašina telpu, savukārt daudzpusīgās konfigurācijas iespējas nodrošina apģērbu, aksesuāru un apavu ergonomisku organizāciju.

 

  

 

Ilglaicīgās uzticības rezultātā šajā projektā KRASSKY nodrošināja ne tikai pilna cikla interjera pakalpojumu sniegšanu, bet arī ar notāra pilnvaru projekta saskaņošanu ar būvvaldi, Zemesgrāmatu, apsaimniekotāju un komunālo pakalpojumu sniedzējiem, pilnībā atbrīvojot klientu no iesaistes projekta tehniskajās niansēs un ļaujot piedalīties tikai dizaina koncepcijas, apdares materiālu, mēbeļu un citu interjeru detaļu izvēles procesā.

“KRASSKY iemiesoja mūsu vēlmes un vērtības projektā, piedāvājot individuālus dizaina risinājumus, kas lieliski atspoguļo mūsu stilu. Sadarbība bija patīkama, un dzīvoklī jūtamies ērti un mājīgi, pateicoties projekta komandas uzmanībai pret detaļām un spējai izprast mūsu vajadzības.” – stāsta pasūtītāja.

Dizainere: Egita Lubiņa
Gads: 2023
Vieta: HOFT, Rīga, Latvija
Platība: 200 m2

Vairāk par Turn-key pakalpojumu

Visi jaunumi

Aizpildiet interesējošo pieteikumu.
Pieteikties jaunumiem Pasūtīt atzvanu