Iespaidīgākā LA CORNUE virtuvju kolekcija. Astoņu veidu Château virtuves tiek ražotas pēc individuāla pasūtījuma platumā no 75 līdz 180 cm. Gatavošanas virsma kombinējama no gāzes degļiem, keramiskās virsmas, indukcijas plīts, grila, lēnās gatavošanas virsmas un teppan-yaki. Visiem Château veidiem ir velvju cepeškrāsns. Platākajās versijās ir iespēja izbūvēt divas krāsnis vai silto skapi.
Lēnās gatavošanas čuguna virsma paredzēta ēdiena gatavošanai uz nelielas uguns. LA CORNUE čuguna virsma tiek karsēta ar gāzi, bet atgādina senās čuguna krāsnis, kas tika kurinātas ar malku vai oglēm. Virsmai ir trīs izņemami čuguna riņķi, kas sniedz iespēju pielāgot virsmu gatavošanai liela izmēra pannās vai katlos.
Akmeņu grilā izmantoti dabiski lavas akmeņi, kuru īpašības uzkarstot līdzinās īstām koka oglēm. Grilā, izmantojot gāzi, tiek radīta dzīva uguns. Masīvas čuguna restes palīdz vadīt siltumu, izturot lielu karstumu. Tās ir viegli noņemamas un tīrāmas.
Teppan-yaki nerūsējošā tērauda japāņu tipa virsmu ir iecienījuši pavāri. Virsma ļoti ātri uzkarst un sasniedz temperatūru virs 200°C, kas parastajās pannās nav iespējams. Tas ļauj pagatavot maltīti ātri, efektīvi un ar šova elementiem - tieši acu priekšā. Grils piemērots zivju ēdienu, garneļu un citu jūras velšu gatavošanai, dārzeņu un gaļas cepšanai.
Pieejama arī plīts virsma ar gāzes degļiem un indukcijas virsma.