Château

Château

Château Carbon

Château Carbon

CornuFé

CornuFé

Flamberge Grill

Flamberge grils

  1. 1Pin
  2. 2Pin
  3. 3Pin
  4. 4Pin

Cepeškrāsnis

  • LA CORNUE - vienīgie pasaulē izgatavo velvju veida gāzes un elektriskās cepeškrāsnis, ko atzinuši pasaules labākie šefpavāri: Gordons Remzijs (Gordon Ramsay), Andreass Vīestads (Andreas Viestad), Eivins Hellstrēms (Eyvind Hellstrom), Mišels Trama (Michel Trama) un citi. Gāzes cepeškrāsnī labāk gatavot ēdienu, kam nepieciešams mitrums: zivis, gaļu, dārzeņus. Savukārt elektriskajā cepeškrāsnī labāk izdosies maize, picas un citi konditorejas izstrādājumi.

  • Cepeškrāsns ir blīvi noslēgta. Gatavojot maltīti, mitrums neiztvaiko un produkti saglabā sulīgumu. 
    Visām LA CORNUE cepeškrāsnīm ir grila režīms, kuru izmantojot durvis nofiksē pustavērtas noteiktā leņķī. Šādi ēdienam piekļūst skābeklis un notiek tā karamelizēšanās, veidojot zeltainu garoziņu

     

  • Krāsns velves forma un gaisa plūsmas kanāli garantē dabisku karstā gaisa cirkulāciju un vienmērīgu temperatūru. Biezās tērauda durvis ar izolējošu gaisa kameru neļauj krāsnij atdzist un tās fasādei uzkarst. Durvis nodrošina vienmērīgu temperatūru krāsnī, pat tās paverot.

  • Visas G4 velvētās cepeškrāsnis ir aprīkotas ar jaunu tehnoloģiju, kas patentēta 2014. gadā.
    G4 gāzes cepeškrāsnī tradicionālais gāzes deglis ir aizstāts ar  jaunu apaļu degli ar ļoti zemu gāzes patēriņu. Masīvais emalajētā čuguna RCC (Radiation, Convection, Conduction) disks apvieno visus gāzes cepeškrāsnī iespējamos maltītes pagatavošanas režīmus: siltuma starojumu, konvekciju un siltuma pārvadi. Tas nozīmē, ka ēdienu ir iespējams pagatavot dažādos veidos uz viena un tā paša gāzes degļa: ar siltuma starojumu (siltums atstarojas no cepeškrāsns sieniņām), ar konvekciju (vienmērīga gaisa plūsmas cirkulācija ap disku) un siltuma vadīšanu (gatavojot tieši uz degļa - kā uz lēnās gatavošanas virsmas).
    Disks izvietots cepeškrāsns centrā pašā apakšā un vienmērīgi izplata un saglabā siltumu cepeškrāsnī.

     

  1. 1Pin
  2. 2Pin
  3. 3Pin

Flamberge grils

  • Rotējošais grils lēnai ēdiena pagatavošanai. Siltumu izstaro čuguna paneļi, kuros iestrādāti akmens un tērauda pavedieni. Paneļi tiek uzkarsēti ar gāzi. Tie nesaskaras ar ēdienu, tādēļ gatavotā maltīte nepiedeg. Sulīgumu palīdz saglabāt rotācija - produktos esošais šķidrums nenotek un maltīte nezaudē aromātu. Zem īpaši sulīgiem ēdieniem var palikt šķīvi ar dārzeņiem maltītes papildināšanai.
    Flamberge grils piemērots gaļas, zivju, dārzeņu un augļu lēnai pagatavošanai. Tvaika nosūcējs nav nepieciešams, telpā izplatās tikai patīkams ēdiena aromāts.

  • Rotējošais grils lēnai ēdiena pagatavošanai. Siltumu izstaro čuguna paneļi, kuros iestrādāti akmens un tērauda pavedieni. Paneļi tiek uzkarsēti ar gāzi. Tie nesaskaras ar ēdienu, tādēļ gatavotā maltīte nepiedeg. Sulīgumu palīdz saglabāt rotācija - produktos esošais šķidrums nenotek un maltīte nezaudē aromātu. Zem īpaši sulīgiem ēdieniem var palikt šķīvi ar dārzeņiem maltītes papildināšanai.
    Flamberge grils piemērots gaļas, zivju, dārzeņu un augļu lēnai pagatavošanai. Tvaika nosūcējs nav nepieciešams, telpā izplatās tikai patīkams ēdiena aromāts.

  • Rotējošais grils lēnai ēdiena pagatavošanai. Siltumu izstaro čuguna paneļi, kuros iestrādāti akmens un tērauda pavedieni. Paneļi tiek uzkarsēti ar gāzi. Tie nesaskaras ar ēdienu, tādēļ gatavotā maltīte nepiedeg. Sulīgumu palīdz saglabāt rotācija - produktos esošais šķidrums nenotek un maltīte nezaudē aromātu. Zem īpaši sulīgiem ēdieniem var palikt šķīvi ar dārzeņiem maltītes papildināšanai.
    Flamberge grils piemērots gaļas, zivju, dārzeņu un augļu lēnai pagatavošanai. Tvaika nosūcējs nav nepieciešams, telpā izplatās tikai patīkams ēdiena aromāts.

  1. 1Pin
  2. 2Pin
  3. 3Pin
  4. 4Pin

Gatavošanas virsmas

  • Lēnās gatavošanas čuguna virsma: Daudzpusīga un funkcionāla gatavošanas virsma, ko iecienījuši profesionāļi un ēdiena gatavošanas entuziasti.
    Plašā čuguna virsma tiek karsēta uz lēnas uguns no gāzes degļa, tā uzkarst vienmērīgi un saglabā pastāvīgu temperatūru.
    Virsma sastāv no trīs čuguna riņķiem, kurus izņemot palielinās temperatūra - tas ir būtiski, gatavojot liela izmēra pannās vai katlos.
    Virsmas centrā temperatūra ir augstāka, uz malām tā vienmērīgi samazinās, kas ļauj vienlaicīgi gatavot vairākos traukos un uzturēt ēdienu siltu līdz pasniegšanai.
    Lēnās gatavošanas virsma piemērota lēnai ēdiena vārīšanai vai sautēšanai un mērču pagatavošanai.
    Virsma pieguļ katla vai pannas apakšai un vienmērīgi silda visu trauku

  • Lavas akmeņu grils: Akmeņu grilā izmantoti dabiski lavas akmeņi, kuru īpašības uzkarstot līdzinās koka oglēm. Masīvas čuguna restes nodrošina vienmērīgu temperatūru grila virsmai. Tās ir viegli noņemamas un tīrāmas.
    Lavas akmeņi uzkarst vienmērīgi, tie nav jāmaina vai jāpapildina.
    Pieejami ar gāzes degli karsējami grili.

     

  • Teppan-yaki - šo nerūsējošā tērauda japāņu tipa virsmu ir iecienījuši pavāri. Virsma ļoti ātri uzkarst, kas ļauj pagatavot maltīti ātri, efektīvi un ar šova elementiem. Grils piemērots zivju ēdienu, garneļu un citu jūras velšu gatavošanai, dārzeņu un gaļas cepšanai. 

  • Plīts virsmas: Tradicionālas plīts virsmas, aprīkotas ar gāzes degļiem, kas veidoti no masīva misiņa, ļoti ātri uzkarst un ātri atdziest.
    Indukcijas virsmas ar diviem sildelementiem ir ekonomiskākas un energoefektīvākas par elektriskajām un gāzes plītīm, jo ar elektromagnētiskās indukcijas palīdzību acumirklī tiek uzkarsēts gatavošanai paredzētais trauks nevis plīts virsma.