Johanson

Johanson vēsture aizsākās 1953. gadā ar ideju šūt spilvenus. Gadu gaitā uzņēmums auga un piesaistīja pasaules uzmanību, koncentrējoties uz skandināvu mēbeļu dizaina meistarību. Ciešā sadarbībā ar Eiropas izcilākajiem mēbeļu dizaineriem Johanson veido kolekcijas, kuru centrā ir skandināvu rokdarbu tradīcijas, kas piešķir izstrādājumiem īpašu stilu un sajūtu.

1960-jos gados dzimis klasiskais, olas formas Venus krēsls ir viens no uzņēmuma visu laiku visvairāk pārdotākām mēbelēm. Mūsdienās tas paliek par iemīļotu krēslu neskaitāmos bāros, restorānos, naktsklubos, kruīza kuģos, birojos un privātmājās visā pasaulē. 1990. gados radītie bāra krēsli Sputnik un Snaps ātri ieguva ikonu statusu un milzīgus panākumus.

Johanson rada krēslus, dīvānus, galdus, pufus, mēteļu pakaramos un citus interjera priekšmetus. Uzņēmums bāzējas Markaryd pilsētā Zviedrijā, un piedāvā ļoti plašu polsterējuma dizaina izvēli un 399 dažādus toņus mēbeļu metāla detaļām. Otrreizējās pārstrādes un renovācijas iespējas ir būtisks ražošanas faktors, tāpēc šodien vairāk nekā 90% no uzņēmuma sortimenta var tikt efektīvi pārstrādāts.

johansondesign.com

Aizpildiet interesējošo pieteikumu.
Pieteikties jaunumiem Pasūtīt atzvanu