&Tradition

Apavienojot tradīcijas ar inovācijām, dāņu dizaina uzņēmums &Tradition, kas tika dibināts 2010. gadā, liek atdzimst pagātnes dizaina ikonām un rada nākotnes klasiku, sadarbojoties ar atzītiem mūsdienu dizaineriem kā Jaime Hayon, Space Copenhagen, Sami Kallio, Anderssen & Voll un citiem.

Godinot Dānijas dizaina mantojumu, uzņēmums savieno veco un jauno, radot mēbeles, apgaismojumu un citus interjera priekšmetus ar klasisku pievilcību, kas atbilst mūsdienu prasībām pēc funkcionalitātes, komforta un skaistuma. Katra kolekcija sevī apvieno meistarību ar radošumu. Tās autori veido rūpīgi pārdomātus dizaina objektus ar savu mērķi un nozīmi.

&Tradition godina vecmeistarus, kuri savā laikā bijuši dizaina avangardē, un cildina jaunus dizainerus, kas rada mūsdienu dizaina ikonas. No 1930. gadu kulta objektiem līdz Vernera Pantona slavenās Flowerpot lampas, kas pirmo reizi tika ražota 1960. gadu beigās, vai Arne Jacobsen un Flemming Lassen Mayor dīvāna &Tradition ar lepnumu atkārtotā ražošanā palaiž mid-century stila klasiku. Little Petra krēsls un daži no tikko pievienotajiem Hvidt & Mølgaard dizaina paraugiem, pirmoreiz tiek ražoti plašā mērogā, pēc to oriģinālajām skicēm.

www.andtradition.com

Aizpildiet interesējošo pieteikumu.
Pieteikties jaunumiem Pasūtīt atzvanu