Salvatori

Salvatori ir godalgotais itāļu dizaina uzņēmums, kas specializējas dabīgā akmens ražošanā, un piedāvā daudzveidīgu produktu klāstu – sākot no novatoriskām sienu faktūrām līdz vannas istabas mēbelēm un mājas piederumiem. Tas ir viens no nedaudzajiem uzņēmumiem, kas piedāvā Total Look risinājumus no dabīgā akmens.

Salvatori kaislē pret dabīgu akmeni un laikmetīgu dizainu dzimst mākslas darbam līdzīgas vannasistabas mēbeles. Brīvstāvošās un virsmā iemontētas izlietnes, akmens vannas un dušu paliktņi, plaukti, ietilpīgas atvilktnes un modulāri skapji – katrai kolekcijai un produktam ir īpašs dizaina stāsts. Katrs akmens ir izteikti unikāls savā krāsā, dzīslojumā un struktūrā, tas nekad nelīdzināsies citam, jo dabā nepastāv divu līdzīgu akmeņu.

Salvatori nodod akmens materiālu pasaules labāko dizaineru un arhitektu rokās. Rodolfo Dordoni, Piero Lissoni, Kengo Kuma, Michael Anastassiades, Patricia Urquiola, Stephen Burks, Elisa Ossino un citi dizaineri īsteno savas idejas dabīgā akmens formās un faktūrās.

Salvatorш galvenā mītne atrodas Ziemeļtoskānā, viņu ražošanas procesu raksturo vietēja meistarība un novatoriskas metodes, ko izstrādājuši Gabriele Salvatori un viņa tēvs Alfredo. Viņu tieksme pēc izcilības ir izpelnījusies Itālijas prezidenta atzinību par jauninājumiem dabiskā akmens nozarē.

Aizpildiet interesējošo pieteikumu.
Pieteikties jaunumiem Pasūtīt atzvanu