Agape

Agape

Antonio Lupi

Antonio Lupi

Salvatori

Salvatori

Falper

Falper

Cielo

Cielo

Neutra

Neutra

Vannas istabas mēbeles ar augstvērtīgu dizainu

Ar ko izceļas elegantas vannas istabas mēbeles? Atbilde uz šo jautājumu ir atkarīga no individuālās gaumes, taču KRASSKY klāstā Jūs atradīsiet augstākās kvalitātes mēbeles no pasaulslaveniem zīmoliem!

Lasīt vairāk

Vannas istabas skapītis – nozīmīga mēbele šajā telpā

Vannas istaba parasti nav tā mājokļa telpa, kurā sastapties ar bagātīgu mēbeļu klāstu. Tomēr ir kāds priekšmets, kas ievērojami atvieglo šīs telpas izmantošanu ikdienā, un tas ir vannas istabas skapītis. Nenoliedzami, ka šī mēbele pilda virkni praktisku funkciju – vannas istabas skapītis ar izlietni parūpējas par ērtu izlietnes novietojumu, bet virsma, nodalījumi un atvilktnes nodrošina iespēju pārskatāmi organizēt dažādus aksesuārus un piederumus. Vannas istabas skapītis ar spoguli savukārt rada zonu, kurā veikt ikdienas higiēnas paradumus vai saposties pasākumam.

Tomēr ne mazāk svarīgs ir pārdomāts vannas istabas skapīšu dizains un kvalitāte, ko iespējams panākt, neaizmirstot nevienu niansi. Teju izšķirošu lomu spēlē mēbeļu materiāls – ņemot vērā telpā esošo klimatu, svarīgi, lai vannas istabas mēbeles būtu izgatavotas no piemērota materiāla, kā arī atbilstoši apstrādātas. Iespējas ir daudz un dažādas – sākot ar dabīgo koku, kas apstrādāts pret ūdens ietekmi, un beidzot ar marmoru, alabastru vai dabīgo akmeni.

Vannas istabas plaukti – ne tikai lietu novietošanai, bet arī dizaina papildināšanai

Nav noslēpums, ka vannas istabā mēdz atrasties daudz un dažādi aksesuāri un piederumi, dekoratīvā un profesionālā kosmētika, dvieļi un citas lietas, kas vajadzīgas higiēnas rituāliem. Organiski tām visām atrast vietu iespējams, izvēloties skapītim pieskaņotu vannas istabas plauktu. 

Perfekta rezultāta radīšanai ieteicams piesaistīt interjera dizaineru, kurš mācēs piemeklēt mēbeles, santehniku, apdares materiālus, piederumus un aksesuārus ikvienai vannas istabai.

KRASSKY piedāvājumā – vannas istabas mēbeles un dizaina produkti labam dizainam

Vannas istabas plaukti, skapīši un citas mēbeles ir būtiska, bet ļoti neliela vannas istabas daļa. Šī telpa nav iedomājama arī bez vannas vai dušas kabīnes, izlietnes un sēdpoda, dvieļu žāvētāja un dažādiem aksesuāriem. 

KRASSKY virtuālajā katalogā un interjera salonā ir pieejams viss nupat nosauktais, turklāt ar būtisku piebildi – piedāvājums ir rūpīgi veidots, izvēloties tikai un vienīgi augstvērtīgākos zīmolus, kas ir zināmi visā pasaulē gan lieliskā dizaina, gan nevainojamās kvalitātes dēļ. Savukārt, lai rezultāts vannas istabā būtu patiešām unikāls un skaists ik niansē, piedāvājam ne vien augstas raudzes dizaineru piesaisti un elegantas mēbeles, bet arī:

  • telpu funkcionālā plāna un dizaina koncepcijas radīšanu;
  • projekta vizualizāciju;
  • interjera tehniskā projekta izstrādi;
  • uzstādīšanas, apdares un montāžas darbus.

Piebildīsim, ka ikviens projekts tiek īstenots ar augstāko atbildības sajūtu un aizrautību, radot unikālu galarezultātu. Lai to panāktu, no atsevišķiem zīmoliem iespējams pasūtīt arī individuāli pielāgotas mēbeles, santehniku, flīzes un citu dizaina produkciju.

Esat nolēmis, ka arī savā vannas istabā turpmāk gribat redzēt tikai augstākās klases dizainu? Izvēlieties vannas istabas mēbeles KRASSKY, un mēs parūpēsimies par visu pārējo no A līdz Z!

Aizpildiet interesējošo pieteikumu.
Pieteikties jaunumiem Pasūtīt atzvanu