Grassi Pietre

Grassi Pietre

Salvatori

Salvatori

Antolini

Antolini

Sicis

Sicis

Artesia

Artesia

Petra Antiqua

Petra Antiqua

Dabīgā akmens un akmens masas flīzes interjeram un eksterjeram

Gan dabīgā akmens, gan akmens masas flīzes ir iecienīts risinājums ne tikai vannas istabu, virtuvju, koridoru un istabu sienām un grīdām, bet arī ēku ārējām fasādēm. KRASSKY piedāvājumā – rūpīgi atlasītas dekoratīvās akmens flīzes no zīmoliem, kas iecienīti visā pasaulē!

Lasīt vairāk

Ar ko atšķiras akmens flīzes un akmens masas flīzes?

Dabīgā akmens flīzes, kas tiek izzāģētas no marmora, granīta, dolomīta vai citiem dabīgiem akmeņiem un pusdārgakmeņiem, izceļas ar neatkārtojamu faktūru un dizainu, jo katra flīze ir kā unikāls mākslas darbs. Turpretī akmens masas flīzes grīdām, sienām un citām virsmām top, izmantojot māla, smalka akmens pulvera un nereti – arī minerālu sajaukumu, iegūstot daudzveidīgas formas un toņus.

Dekoratīvās akmens flīzes

KRASSKY katalogā jūs atradīsiet akmens flīzes no tādiem pasaulslaveniem zīmoliem kā Salvatori, Petra Antiqua, Antolini, Grassi Pietre, Sicis un Artesia. Ikviens no šiem flīžu ražotājiem izceļas ar unikālu pieeju un rokrakstu, kas atpazīstams katrā flīzē.

Neatkarīgi no tā, vai jums nepieciešamas atturīgi elegantas granīta flīzes ēkas fasādei, ekstravagantas dabīgā akmens flīzes grīdai vannas istabā vai viegli kopjamas akmens masas flīzes virtuves zonai, meklējiet tās KRASSKY mājaslapā vai aplūkojiet piedāvājumu klātienē mūsu salonā Rīgā, Duntes ielā 3!

Aizpildiet interesējošo pieteikumu.
Pieteikties jaunumiem Pasūtīt atzvanu