Effegibi

Effegibi

Dornbracht

Dornbracht

Gessi

Gessi

Mājas SPA – jūsu labsajūtai un mieram

Pārdomāti iekārtota mājas SPA zona palīdz atveldzēties un smelties enerģiju. Ieskatieties mūsu piedāvājumā un atrodiet unikālus risinājumus no pasaules vadošajiem ražotājiem. 

Lasīt vairāk

SPA mājās – kādas iespējas piedāvā KRASSKY?

Trīs burtu salikums SPA, kura izcelsme saistīta ar Spa pilsētu Beļģijā, sevī ietver dažādus risinājumus ne tikai atpūtas kompleksos, bet arī mājās. Lūk, dažas no opcijām:

  • Saunas un pirts izbūve mājā – itāļu zīmola Effegibi radītie risinājumi redzami daudzās pasaulslavenās viesnīcās un SPA kūrortos. Effegibi organiski apvieno antīkās pirts tradīcijas, ekoloģiskus materiālus un inovatīvas tehnoloģijas, to visu ietērpjot atturīgi elegantā dizainā;
  • Ūdens masāžas – vācu zīmols Dornbracht piedāvā mājas SPA risinājumus, kuru centrālais elements ir ūdens un tā transformācijas, kas ļauj piedzīvot relaksējošu masāžu, kā arī aromterapiju un hromoterapiju, neizejot no savām mājām;
  • Dušas sistēmas – Itālijā radītais Gessi ir zīmols, kas SPA mājās papildina ar aizraujošiem gaismas un gaisa elementiem. Viena no zīmola firmas zīmēm ir iespaidīgās dušas sistēmas.

Tvaika pirts mājās un citi SPA risinājumi ir nupat nosaukto zīmolu stūrakmens. Kvalitāte un neatkārtojams dizains tiek panākts, sadarbojoties ar nozarē vadošajiem arhitektiem un dizaineriem.

Mājas SPA izveide pieprasa specifiskas zināšanas. Ja vēlaties, lai dušas sistēma, pirts vai sauna mājās būtu patīkama ikvienā aspektā, uzticiet šo darbu mums – KRASSKY eksperti parūpēsies par vienreizēju rezultātu!

Aizpildiet interesējošo pieteikumu.
Pieteikties jaunumiem Pasūtīt atzvanu