Zunda Towers | Amber Beverage Group birojs

Nākotnē virzīts, cilvēkcentrisks birojs un līdz vissīkākajai detaļai izstrādātas darba vietu komplektācijas ir KRASSKY prioritāte. Iedvesmojoties no lielākā Eiropas biroja mēbeļu ražotāja Kinnarps, esam izstrādājuši ergonomiska biroja iekārtošanas ābeci, kļūstot par pionieri biroja labiekārtošanas konceptu total office solution piedāvājumā. Savas zināšanas turpinām nodot dizaineriem, arhitektiem, uzņēmumu īpašniekiem un progresīviem vadītājiem.
 
Globālā alkoholisko dzērienu ražošanas un izplatīšanas kompānija Amber Beverage Group (ABG) izvēlējās iekārtot savu jauno biroju Zunda Towers jaunceltņu 5. stāvā, sekojot tieši inovatīvu un ergonomisku telpu principiem, kurus prezentē KRASSKY. “Veidojot jauno biroju, mums bija svarīgi iesaistīt uzņēmuma darbiniekus koncepta izstrādē, par galvenajām prioritātēm izvirzot ergonomisku un estētisku darba vidi, kā arī piemērotu apgaismojumu, akustiku un ventilāciju,” uzsver ABG izpilddirektore Jekaterina Stuģe.
 
Elegants un praktisks interjers, kuru radīja dizaineri no Distudija, tika aprīkots ar KRASSKY pārstāvētu ražotāju mēbelēm, žalūzijām, akustiskajiem aizkariem un flīzēm sanitāro mezglu zonā. Kopējā dizaina konceptā iedvesma gūta no ziemeļu dabas: interjera toņu paletē mijas Islandes ķērpja, ozola mizas un lapu vainaga motīvi, kā arī Baltijas dārgakmens – dzintars. Produktu un ražotāju atlase mēbeļu izvēlē bija segmentēta un pārdomāta, apvienojot gan profesionālus biroja mēbeļu ražotājus (Kinnarps, Wilkhahn, JMM), gan plaši pazīstamus privātā segmenta zīmolus. Šādi uzgaidāmā telpa izceļas ar augstas kvalitātes līderi – itāļu Minotti.
 
Telpas specifiku diktē ēkas arhitektūra. Recepcija, atvērta tipa biroja darba vietas, trīs konferenču zāles un vadības kabineti tika ierīkoti apļa perimetrā gar panorāmas logiem, lai maksimāli izmantotu dabiskās gaismas plūsmu. Atpūtas telpas, kafejnīca, arhīvi un sanitārie mezgli izvietoti pa ēkas iekšējo perimetru. Individuālas atpūtas zonas ir aprīkotas ar akustiskajiem krēsliem, kuros iespējams norobežoties klusākai telefona sarunai vai jaunu ideju ģenerēšanai.
 
Darba vietas ir aprīkotas ar pacēlāja mehānisma galdiem un augstākā komforta līmeņa biroja krēsliem no Kinnarps. Projekta unikalitāte ir speciāli pielāgotu mēbeļu risinājumu ieviešana. Lai konkrētu galdu varētu izmantot arī paceltā, darbiniekam ērtā stāvus pozīcijā, galds tika veidots kopā ar ražotāju, pielāgot mēbeles apdari. Atvērta tipa biroja zonas ir nodalītas ar stikla starpsienām vai akustiskajiem aizkariem. Telpās ir integrēti skaņu izolējoši biroja sienu stikli, ierīkota augstvērtīga un efektīva ventilācijas sistēma. Komfortablam darbam katrā telpā var neatkarīgi regulēt kondicionēšanas un apgaismojuma iespējas.

Dizains: Distudija
Gads: 2021
Vieta: Zunda Towers, Rīga
Platība: 782 m2

Aizpildiet interesējošo pieteikumu.
Pieteikties jaunumiem Pasūtīt atzvanu