Schotten & Hansen

Bavārijas uzņēmums Schotten & Hansen ir vācu kvalitātes meistars kas, jau kopš 1984. gada izstrādā un ražo augstas kvalitātes virsmas no atjaunojamās koksnes. Ar dziļu cieņu pret koka autentiskumu, zīmola videi draudzīgie produkti tiek radīti sadarbībā ar vadošajiem arhitektiem un dizaineriem. Tos var atrast vispievilcīgākajos privātajos un sabiedriskajos interjeros, tostarp viesnīcās, spa un jahtās visā pasaulē.

Gūstot vērtīgas atziņas no paša meža, fabrikas eksperti uzskata sevi par starpniekiem starp dabu un arhitektūru. Viņi no katra koka gabala izņem vislabāko, ļaujot tam elpot un atklāt visu tā skaistumu.

Atkarībā no koksnes sugas, izmēra, struktūras un krāsas amatnieki to apstrādā, izmantojot daudzas tradicionālas tehnikas un augsti tehniskas operācijas, līdz tā kļūst perfekta.

Uzņēmumā Schotten & Hansen tradicionālās amatniecības prasmes tiek apvienotas ar mūsdienīgām inženiertehnoloģijām. Grīdas dēļi, parkets, kāpnes, durvis, finieri sienām un griestiem, kā arī mikro perforēti akustiskie elementi tiek ražoti ar vislielāko rūpību un augstākajā kvalitātē.

schotten-hansen.com

Aizpildiet interesējošo pieteikumu.
Pieteikties jaunumiem Pasūtīt atzvanu