Edra

Francesco Binfaré veidotais dīvāns, kam ne par velti dots nosaukums Standard, atzīts par vienu no ērtākajiem pasaulē, jo nodrošina maksimālu komfortu jebkurā pozīcijā.

Gadiem ilgi un neatlaidīgi pētījumi un uzlabojumi EDRA ļāvuši izstrādāt:

  • “gudros spilvenus” – aizmugures un sānu atzveltnes – no īpašām šķiedrām, kas ļauj ar vienu rokas kustību pielāgot jebkuru formu; 
  • sēžamo daļu – no patentētām Gellyfoam® putām, kas precīzi pielāgojas ķermeņa formai;
  • apdari no īpaši šai kolekcijai austa 3D Rinascimento auduma.

Gaidīsim mūsu salonā!

 

Toskānas gara un augstvērtīgas itāļu kvalitātes caurvītas, EDRA mēbeles iemieso nepārspējamo komfortu un universālu ārpus laika eleganci. Kopš 1987. gadā uzņēmums rada mākslas darbiem līdzīgus dīvānus, krēslus, gultas un mēbeļu aksesuārus. Fabrikas kolekcija sevī vieno inovatīvas tehnoloģijas un patentētus izgudrojumus, tādus kā The Smart Cushion (Gudrais spilvens) konceptu, vai mīkstuma un atbalsta funkcijas perfektu kombināciju - Gellyfoam®.

EDRA ikoniskās mēbeles rotā privātus un sabiedriskus interjerus, ka arī mājo pasaules vadošo muzeju – Ņujorkas MoMA, Parīzes Centre Pompidou un Milānas Triennale Design Museum pastavīgās kolekcijās. Zīmols aktīvi atbalsta kultūras pasākumus, iekārtojot savus priekšmetus vadošās mākslas izstādēs, sporta pasākumos, ka arī publicē grāmatas. Savu izmeklētu kolekciju radīšanā, EDRA sadarbojās ar pasaulē vadošajiem dizaineriem – Zaha Hadid, brāļiem Fernando un Humberto Campana, Jacopo Foggini, Masanori Umeda, Francesco Binfaré un citiem.

www.edra.com

Aizpildiet interesējošo pieteikumu.
Pieteikties jaunumiem Pasūtīt atzvanu