Inalco

Inalco

Salvatori

Salvatori

Mutina

Mutina

Micro

Micro

Gigacer

Gigacer

FMG

FMG

Ergon

Ergon

De Castelli

De Castelli

Antique Mirror

Antique Mirror

Germans Ermičs

Germans Ermičs

Keope

Keope

Dzek Dzek

Dzek Dzek

Fornace Brioni

Fornace Brioni

Grandinetti

Grandinetti

Quarella

Quarella

Vogue

Vogue

Decoratori Bassanesi

Decoratori Bassanesi

Art Noveau - wall tiles

Art Noveau - sienas flīzes

Art Noveau - floor tiles

Art Noveau - grīdas flīzes

Petra Antiqua

Petra Antiqua

Artesia

Artesia

Antolini

Antolini

Sienas flīzes kvalitatīva dizaina cienītājiem

Nepieciešamas pasaules labāko ražotāju sienas flīzes? Zīmoli, kas sadarbojas ar visā pasaulē atzinību guvušiem dizaineriem un arhitektiem, īpaši izmeklētas kolekcijas, daudzveidīgs klāsts – to visu piedāvā KRASSKY!

Lasīt vairāk

Sienas flīzes vannas istabai – no neuzkrītošas elegances līdz ekstravagantai eklektikai

Lemjot par sienu apdares risinājumu vannas istabai, flīzes ir ļoti iecienīta izvēle, un ne velti. Tās ir ne vien ērti kopjamas, bet, izvēloties piemērotu kolekciju, arī papildinās telpas interjeru. Ņemot vērā, ka vannas istabā mēdz būt paaugstināts gaisa mitruma līmenis un ūdens (tostarp kondensāts), kas nonāk uz flīžu virsmas, jāizvēlas šiem apstākļiem piemēroti modeļi. KRASSKY eksperti palīdzēs gan atrast šādas flīzes, gan nepieciešamības gadījumā veiks arī to ieklāšanu un visus pārējos soļus līdz perfektam rezultātam.

Daudzveidīgas sienas flīzes virtuvei dažādām gaumēm

Arī virtuves sienas flīzes dažkārt ir pakļautas pastiprinātai slodzei, kas galvenokārt saistīta ar temperatūras izmaiņām. Klātesoši ir arī gatavošanas laikā radušies traipi. Sienas flīzes virtuvei tiek radītas, šos aspektus vienmēr paturot prātā. Tas gan nenozīmē, ka izturības un ērtas kopšanas vārdā tiktu upurēts flīžu dizains – par to varat pārliecināties arī mūsu katalogā. Esam atlasījuši dabīgā akmens un dekoratīvās sienas flīzes, kas vienlaicīgi lieliski izskatās, ir ērti kopjamas un izceļas ar izturību.

Flīzes sienām – rūpīgi izvēlēts sortiments

Lūk, cik daudzveidīgas sienas flīzes vannas istabai atrodamas KRASSKY katalogā:

  • Inalco – spāņu zīmols, kura firmas zīme ir lielformāta grīdas un sienas flīzes. Radīšanas procesā īpaša vērība tiek pievērsta ilgtspējīgiem un moderniem risinājumiem, kas iet līdzi laikam, tāpēc tās iecienītas gan privātajos mājokļos, gan viesnīcās, restorānos un citviet, kur cieņā ir augstākā līmeņa dizains;
  • De Castelli – piedāvā unikālas sienu flīzes no dažāda veida metāliem (sākot ar nerūsējošo tēraudu un beidzot ar misiņu), kas līdz konkrētai pakāpei oksidējušies. Šos itāļu meistardarbus izvēlas, piemēram, Chanel, Lamborghini, Zara un daudzi citi pasaulslaveni zīmoli un personības;
  • Antique Mirror – mākslas darbi no Itālijas, kas tapuši uz stikla plāksnēm, pielietojot īpašus, patentētus paņēmienus. Ikviena flīze ir unikāla un neatkārtojama;
  • Antolini – flīzes sienām no pusdārgakmeņiem un retiem akmeņiem. To izcelsme – teju visi pasaules kontinenti.

Protams, šie ir vien daži no zīmoliem, turklāt piedāvājums regulāri tiek atjaunots un papildināts ar jaunām kolekcijām un zīmoliem.

Lai izjustu un redzētu skaistumu, ko izstaro KRASSKY katalogā esošās sienas flīzes no pasaulslavenajiem zīmoliem, tās jāaplūko klātienē. Šādu iespēju sniedz mūsu interjera salons, kur atradīsiet plašāko apdares materiālu paraugu klāstu. Tas atrodas Duntes ielā 3, Rīgā – gaidīsim Jūs ciemos!

Aizpildiet interesējošo pieteikumu.
Pieteikties jaunumiem Pasūtīt atzvanu