M+

M+

Micro.

Micro.

Sicis

Sicis

Mozaīkas flīzes mūsdienu interjeram

Interjera dekorēšanai kopš seniem laikiem izmanto mozaīkas – dekoratīvas kompozīcijas, ko veido no sīkiem akmeņu gabaliņiem, stikla, emaljas vai citiem materiāliem. Modernās mozaīkas flīzes turpina šo oriģinālo tradīciju un ļauj radīt unikālus dekoratīvus rakstus interjerā.

Lasīt vairāk

Kas ir mozaīkas flīzes?

Mozaīkas flīzes sastāv no ļoti maziem gabaliņiem, ar kuriem dekorē dažādas virsmas. Ar šādu flīžu palīdzību uz sienas vai grīdas var radīt klasisku ornamentu, tradicionālu rakstu, abstraktu kompozīciju un pat attēlot pasaules karti. Viss ir atkarīgs no izvēlētā flīžu modeļa un dizainera idejas.

Ar ko mozaīkas flīzes atšķiras no parastām flīzēm?

Mozaīkas flīzes virtuvei un vannas istabai, kā arī ārtelpām, piemēram, terasēm var piešķirt unikālu dizainu. Salīdzinājumā ar ierastākiem flīžu veidiem, mozaīka flīzes ir ar vairākām priekšrocībām:

  • šādas flīzes ir labi piemērotas izliektu virsmu apdarei: kolonnām, arkām u.c.
  • ar mozaīkas flīzēm var izveidot dažādas dizaina kompozīcijas, arī pēc individuāla pasūtījuma;
  • tās neprasa īpašu kopšanu, jo ir mitrumizturīgas un higiēniskas.

Mozaīkas flīzes ienes telpā mūsdienīgu akcentu, bet vienlaikus izrāda cieņu pret vēsturisko māksliniecisko tradīciju. Mūsdienās akmens, keramikas, perlamutra vai stikla mozaīkas flīzes  ražošanā tiek izmantoti tādi paši materiāli kā pirms tūkstošiem gadu, taču daudz labākā kvalitātē un plašākā dizaina izvēlē.

Mozaīkas flīzes grīdai un sienām KRASSKY salonā

KRASSKY katalogā ir pieejamas mozaīkas flīzes grīdai un sienām no labākajiem pasaules zīmoliem, kas izmanto flīžu ražošanā augstākās klases materiālus, pielietojot gan tehnoloģiskās inovācijas, gan paaudzēm izkoptas tradīcijas. Piemēram, itāļu flīžu zīmols Sicis piedāvā dizaina vēstures iedvesmotas mozaīkas flīžu kompozīcijas. Savukārt Micro keramikas flīžu kolekcijas tiek radītas neatkārtojamās faktūras un dizaina nianšu kombinācijās un izceļas ar īpašu vieglumu un izturību.

Mozaīkas flīzes piešķirs raksturu ikvienai telpai, padarot to par unikālu dizaina darbu. Nāciet ciemos mūsu interjera salonā, lai uzzinātu vairāk par mozaīkas flīžu priekšrocībām un piemeklējiet ideālu flīžu veidu Jusu telpām. Gaidām Jūs Rīgā, Duntes ielā 3!

Aizpildiet interesējošo pieteikumu.
Pieteikties jaunumiem Pasūtīt atzvanu