Provex

Provex

Easy Drain

Easy Drain

Individuāli pielāgojamas dušas kabīnes

Dušas kabīne piedāvā virkni būtisku priekšrocību – sākot ar iespēju ieviest individuālus risinājumus un beidzot ar vietas ietaupīšanu nelielā vannas istabā. Ja Jūs interesē augstvērtīgas dušas kabīnes, ielūkojieties KRASSKY piedāvājumā!

Lasīt vairāk

Kas raksturo augstvērtīgas dušas kabīnes?

Kvalitatīvas dušas kabīnes – tas ir vairāku parametru kopums, kas sastāv no:

  • funkcionalitātes – duškabīnes primārā funkcija ir nodrošināt patīkamas higiēnas procedūras vai relaksāciju, tāpēc svarīgi, lai tajā ir vienkārši iekāpt un dušas kabīne lietošanas ziņā būtu intuitīva un ērta;
  • neatvairāma dizaina – dušas kabīnei ne tikai dabīgi jāiekļaujas vannas istabas interjerā, bet arī organiski tas jāpapildina;
  • ilgmūžības – duškabīne nav vannas istabas sastāvdaļa, kas regulāri tiek mainīta, tādēļ būtiska ir tās uzbūves un izmantoto materiālu kvalitāte. Viens no pozitīvajiem piemēriem ir dušas kabīņu ražotājs Provex. Šī zīmola produkcijā ir padomāts par ikvienu niansi, piemēram, specializētas blīvgumijas nodrošina maksimālu hermētiku, savukārt SMS eņģu sistēma nodrošina kabīnes vienkāršu montāžu un regulēšanu;
  • ērtas kopšanas – dušas stikla sienas regulāri saskaras ar ūdeni un dažādiem mazgāšanas līdzekļiem, tāpēc tās laiku pa laikam nepieciešams mazgāt. Pārdomātu dušas kabīņu izstrāde notiek, paturot prātā arī šo aspektu.

Ne mazāk svarīgas ir dažādas inovācijas, kas vienlaicīgi nodrošina gan praktisku, gan estētisku ieguvumu. Piemērs – Easy Drain dušas notekas. To šaurākie trapi XS, kas tiek izgatavoti no nerūsējošā tērauda, saņēmuši arī vairākas prestižas balvas, tostarp Red Dot Award.

Kura duškabīne ir piemērotākā jūsu vannas istabai?

Atbilde uz šo jautājumu ļoti lielā mērā atkarīga no konkrētajām vajadzībām, vēlmēm un vannas istabas iekārtojuma. Dušas kabīnes izvēli ietekmē tai atvēlētā platība, tāpēc būtisku priekšrocību sniedz nestandarta dušas kabīnes, kuras iespējams individuāli pielāgot gan no konstrukcijas, gan izmēra viedokļa. Ne mazāk svarīgs faktors ir pārdomāts apgaismojuma, dušas galvas, jaucējkrāna un citu sastāvdaļu un aksesuāru novietojums.

Pārdomāta duškabīnes uzstādīšana – neatņemama sastāvdaļa ceļā uz lielisku rezultātu

To, cik organiski duša iekļausies kopējā vannas istabas interjerā, nosaka ne vien pati duškabīne, bet arī profesionāla tās montāža, uzstādīšanas laikā (un arī pirms tam) padomājot par ikvienu niansi. Ideālam rezultātam nepieciešams piesaistīt ekspertus katrā no soļiem – sākot ar dizaina koncepcijas un telpas funkcionālā plāna izstrādi un beidzot ar ļoti rūpīgu montāžu. 

Lai mūsu klientiem nevajadzētu lauzīt galvu par ikvienu no etapiem, KRASSKY piedāvā pilna cikla pakalpojumu, kurā ietilpst visas darbības ceļā uz neatkārtojamu vannas istabu vai jebkuru citu telpu. To panākt palīdz gan pieredzējušā speciālistu komanda, gan plašais piedāvājuma klāsts no ražotājiem, kas ir gatavi pielāgot produktu klienta vajadzībām. 

Gan atvērtā tipa, gan slēgtās dušas kabīnes, kas pielāgojamas katra klienta vēlmēm, rūpīgi atlasīts zīmolu un modeļu klāsts, nozarē zinoši eksperti – tas viss jau šodien Jūs sagaida KRASSKY salonā Rīgā, Duntes ielā 3. 

Aizpildiet interesējošo pieteikumu.
Pieteikties jaunumiem Pasūtīt atzvanu