Agape

Agape

Salvatori

Salvatori

Michael Verheyden

Michael Verheyden

CEA

CEA

Decor Walther

Decor Walther

Emco

Emco

Vannas istabas aksesuāri 

Rūpīgi piemeklēti vannas istabas aksesuāri piešķir telpai eleganci, tajā pašā laikā palīdzot efektīvi organizēt ziepes, zobu birstes un citas lietas, bez kurām vannas istabā neiztikt. Ziepju trauki, zobu birstes turētāji un citi vannas istabas piederumi ar izcilu dizainu pieejami plašajā KRASSKY piedāvājuma klāstā!

Lasīt vairāk

Vannas istabas spogulis 

Spogulis vannas istabai no Salvatori izcelsies ar unikālu sinerģiju, ko rada dabīgais akmens apvienojumā ar koku un/vai metālu. Decor Walther spoguļi vannas istabai savukārt ir ļoti daudzveidīgi, tāpēc plašajā klāstā, kurā atrodami arī citi aksesuāri vannas istabai, ikviens ieraudzīs ko savai gaumei saistošu.

Ziepju trauks un zobu birstes turētājs – neatņemami aksesuāri vannas istabai
Tādi vannas istabas aksesuāri kā šķidro ziepju trauks vai zobu birstes turētājs ir pašsaprotami, taču tādam nav jābūt šo lietu dizainam. Ja jums patīk dabiski materiāli apvienojumā ar pamatīgumu, aksesuāri vannas istabai no Michael Verheyden būs pareizā izvēle, savukārt CEA produkcija iegūs minimālisma cienītāju simpātijas.

Gan saskaņots vannas istabas piederumu komplekts, gan atsevišķi dekori vannas istabai no vadošajiem pasaules zīmoliem, ko iecienījušas arī pasaulslavenas personības, pieejamas pasūtīšanai KRASSKY. Palutiniet sevi ar kvalitatīvu un gaumīgu dizainu!

Aizpildiet interesējošo pieteikumu.
Pieteikties jaunumiem Pasūtīt atzvanu