Object Carpet

Object Carpet

Limited Edition

Limited Edition

Mīkstie grīdas segumi gaumīgam interjeram

Ar piemērotu grīdas segumu telpas interjeram iespējams piešķirt elegantu akcentu un nodrošināt patīkamu pieskārienu. KRASSKY piedāvājumā – rūpīgi atlasīti mīkstie grīdas segumi no vadošajiem zīmoliem.

Lasīt vairāk

Mīkstie grīdas segumi dzīvojamām telpām un ne tikai

Mīkstie grīdas segumi ir pareizā izvēle dažādās telpās, tostarp:

  • omulīgās guļamistabās;
  • mājīgās viesistabās; 
  • mūsdienīgos birojos;
  • lielās un mazās komerctelpās.

Izvēloties mīksto grīdas segumu, vērā jāņem virkne faktoru: telpas iekārtojums, grīdas seguma faktūra, un citi. KRASSKY nodrošina pilna cikla pakalpojumu, sākot ar iepazīšanos un klienta vēlmju izzināšanu, dizaina koncepcijas izstrādi, projekta vizualizāciju un beidzot ar grīdas seguma ieklāšanu.

Grīdas segumi – paklāji, kas neatstāj vienaldzīgu

Mēs, KRASSKY, uzskatām, ka ikvienam priekšmetam un dekoram jāiederas telpas kopējā ansamblī, vienlaikus izstarojot īpašu eleganci. Grīdas segums – paklājs, protams, nav izņēmums, tāpēc mūsu klāstā atrodami tikai tādi mīkstie grīdas segumi, kas rada unikālu noskaņu, tajā pašā laikā izceļoties ar augstāko kvalitāti un konkurētspējīgu cenu. Piedāvājam Object Carpet, Limited Edition un citu zīmolu mīkstos grīdas segumus, klāstu regulāri atjaunojot un pielāgojot to dizaina pasaulē valdošajām tendencēm. 

Ja arī Jums nepieciešami bezkompromisu kvalitātes mīkstie grīdas segumi, sazinieties ar mums – mēs, KRASSKY komanda, noteikti palīdzēsim atrast pareizo risinājumu ikvienai telpai!

Aizpildiet interesējošo pieteikumu.
Pieteikties jaunumiem Pasūtīt atzvanu