Agape

Agape

Catalano

Catalano

Cielo

Cielo

Antonio Lupi

Antonio Lupi

Izlietnes vannas istabai

Viens no centrālajiem objektiem ikvienā vannas istabā ir izlietne. Ideāli, ja tā vienlaicīgi pilda vairākas funkcijas – ne vien ļauj parūpēties par higiēnu, bet arī rada pievienoto vērtību, lūkojoties no dizaina prizmas. Izlietnes vannas istabai no tādiem pasaulslaveniem zīmoliem kā Agape, Antonio Lupi, Catalano un citiem meklējiet KRASSKY katalogā!

Lasīt vairāk

Vannas istabas izlietnes dizains, kvalitāte un funkcionalitāte – vienlīdz svarīgi faktori

Kas slēpjas zem vārdu salikuma  nevainojama vannas istabas izlietne? Pirmkārt, svarīga ir tās funkcionalitāte, proti, lai izlietnē varētu ērti un intuitīvi nomazgāt rokas un veikt citus higiēnas rituālus. Otrkārt, izlietnei jāizceļas ar kvalitāti ikvienā niansē, sākot ar ilgmūžību un beidzot ar atbilstošu pārklājumu, lai tās kopšana būtu vienkārša. Treškārt, tai jābūt estētiski patīkamai un iederīgai kopējā telpas dizainā.

Ikviena vannas istabas izlietne – rūpīgi izvēlēta

Vannas istabas izlietnes, kas atrodamas KRASSKY katalogā, šeit nav nokļuvušas nejauši. Ikviens no zīmoliem un modeļiem tiek atlasīts, rūpīgi iepazīstoties ar uzņēmuma vērtībām un konkrēto izlietņu specifikāciju, lai saviem klientiem piedāvātu tikai labākos iespējamos risinājumus.

Izlietne vannas istabai ikviena klienta gaumei un vēlmēm

Neraugoties uz skrupulozo pieeju, izvēloties konkrētas izlietnes vannas istabai, kas nonāks KRASSKY katalogā un salonā, piedāvājam plašu un daudzveidīgu izlietņu klāstu. Piemēram, Antonio Lupi kolekcijās atrodamie izlietņu modeļi izceļas ar ekstravagantu dizainu un ekskluzīviem materiāliem (marmoru un korianu), savukārt Catalano piedāvā krietni atturīgāku produkciju ar tīrām, plūstošām dizaina līnijām un neredzēti plastiskām formām. Kā arī vienmēr ir pieejami pilnīgi individuāli pielāgoti un izstrādāti risinājumi, ražoti sadarbībā ar pasaules labākajiem zīmoliem. 

Akmens masas izlietne – viens no iecienītākajiem risinājumiem

Izlietne vannas istabai var tikt izgatavota no ļoti dažādiem materiāliem. Neuzkrītošāku un vienkāršāku risinājumu cienītājiem patiks keramikas izlietnes, bet virkni priekšrocību piedāvā akmens masas izlietne. Tā ne vien izstaro pamatīgumu, bet arī izceļas ar iespēju radīt teju bezgalīgas dizaina variācijas, ir izturīgas un ērti kopjamas. Izlietnes tiek izgatavotas arī no daudziem citiem materiāliem un to savienojumiem – sākot ar koku un metālu un beidzot ar marmoru. 

Neatkarīgi no tā, kādu izlietni savā vannas istabā vēlaties redzēt Jūs, aplūkojiet KRASSKY katalogu vai apciemojiet mūsu interjera salonu Rīgā, Duntes ielā 3 – šeit atrodamas izlietnes vannas istabai, kas ikvienā aspektā izceļas ar augstāko kvalitāti! Turklāt mēs ne tikai piedāvājam interjera produktus un aksesuārus no pasaulslaveniem zīmoliem, bet arī veicam visus soļus ceļā līdz lieliskam dizainam – sākot ar jūsu vēlmju izzināšanu un beidzot ar apdares darbiem!

Aizpildiet interesējošo pieteikumu.
Pieteikties jaunumiem Pasūtīt atzvanu