Andreu World

1955. gadā Fransisko Andreu Marti piepildīja savu sapni pārveidot ģimenes kokapstrādes darbnīcu par uzņēmumu, kas nodarbojas ar liektu koka detaļu ražošanu, krēslu montāžu un apdari. Līdz pat šai dienai par fundamentālām Andreu World zīmola vertībām paliek uzmanība pret detaļām, izcilība un labs dizains.

Silts un cēls materiāls – koks esot dziļi iesakņojies spāņu uzņēmumф DNS. Pastāvīgā tieksmē uzlabot komfortu, apdari un funkcionalitāti, katra priekšmeta dizains cenšas izzināt visu koksnes potenciālu. Andreu World  ražo krēslus un galdus aizrautībā ar mūsdienīgu un ilgtspējīgu dzīvesveidu. Tie top godalgotā sadarbībā ar labākajiem dizaineriem, kas piedāvā izturīgus un demokrātiskus risinājumus.
 
Zīmola kulta modelis – Andrea krēsls (1985), ko veidojis Josep Lluscà, kļuva par uzņēmuma starptautisku izrāvienu, sludinot jaunu izsmalcinātības un komforta līmeni. Vēl viena ikona – Alberto Lievore radikāli grafiskais RDL krēsls (1991) ir pilnībā izgatavots no ozolkoka masīva un plāna izliekta laminata. Tas ir universāla krēsla koncepcijas arhetips, kas ir izkopts līdz maksimumam. Pateicoties dziļai saiknei ar Vidusjūras kultūru, uzņēmuma portfelī ietilpst izteiksmīgas āra mēbeļu, galdu, krēslu un dīvānu kolekcijas, izgatavotas no materiāliem, kas ir izturīgi pret ārējiem faktoriem, un kurām ir nepieciešama vien minimāla apkope.

andreuworld.com

Aizpildiet interesējošo pieteikumu.
Pieteikties jaunumiem Pasūtīt atzvanu