Agape

Agape

Antonio Lupi

Antonio Lupi

Neutra

Neutra

Falper

Falper

Victoria&Albert

Victoria&Albert

KOS

KOS

Devon&Devon

Devon&Devon

Vannas ar pirmklasīgu dizainu

Neatņemama pilnvērtīgas vannas istabas sastāvdaļa ir vanna ar nevainojamu funkcionalitāti un elegantu dizainu. KRASSKY piedāvājumā – vannas no Antonio Lupi, Victoria&Albert, KOS, Agape un citiem pasaulslaveniem santehnikas zīmoliem!

Lasīt vairāk

Akmens masas vannas – pamatīgums ikvienā niansē

Materiāli, no kuriem tiek izgatavotas vannas, ir daudz un dažādi, sākot ar akrilu un beidzot ar dabīgu koku. Viens no iecienītākajiem risinājumiem augstas kvalitātes cienītāju vidū ir akmens masas vannas, kas tiek radītas no vairāku vielu maisījuma. Tajā mēdz ietilpt karbonāta un kvarca pildvielas un poliestera sveķi, palīdzot izgatavot vannu, kas izceļas ar siltuma noturību, skaistu dizainu, efektīvu skaņas izolāciju, ilgmūžību un visai vienkāršu iespēju novērst dažādus defektus, piemēram, švīkas.

Ar ko izceļas augstvērtīga vanna?

Lai vannas izmantošana sniegtu patīkamu pieredzi un tā iederētos telpas kopējā dizainā, svarīgi, lai vanna atbilstu šīm prasībām:

  • Pārdomāta funkcionalitāte – būtiski, lai vannas formas ir piemērotas tās lietotājiem, savukārt virsma izgatavota vai pārklāta ar materiālu, kas ir patīkams pieskārieniem un tajā pašā laikā arī ērti kopjams. Pasaules klases vannu ražotāji, piemēram, Antonio Lupi, piedāvā iespēju vannu izgatavot pēc individuāla pasūtījuma un aprīkot ar noderīgiem aksesuāriem;
  • Nevainojams dizains – esam pārliecināti, ka ikvienai vannai ir jābūt estēstiski pievilcīgai, un attiecīgi pielāgojam arī savu katalogu, tajā iekļaujot zīmolus, kas izstrādāti sadarbībā ar pasaulslaveniem arhitektiem un dizaineriem;
  • Nepārspējama kvalitāte – vannai jābūt funkcionālai un kvalitatīvai ikvienā niansē, sākot ar ūdens novades sistēmu un beidzot ar jaucējkrānu.
  • Paturot prātā šos aspektus, rūpīgi tiek veidots KRASSKY vannu un citu produktu katalogs, lai mūsu klientiem piedāvātu tikai un vienīgi augstākā līmeņa risinājumus.

KRASSKY piedāvājumā – gan brīvi stāvošas vannas, gan daudzi citi vannu modeļi

Radot vannas, dizaineri izmanto ļoti dažādas formas, novietojuma veidus un materiālus. Piemēram, vēsturiski aizgūtus risinājumus no Anglijas un Francijas redzam Devon&Devon vannās, bet dažādu materiālu simbiozi piedāvā Neutra vannu modeļi. Iebūvējamas, asimetriskas, apaļas, ovālas, kantainas, atvērtā tipa jeb brīvi stāvošas vannas – neatkarīgi no jūsu vēlmēm, atbilstošu vannu noteikti atradīsiet mūsu katalogā.

KRASSKY salonā Duntes ielā 3 iespējams ne tikai aplūkot vannas un iegūt zinošu ekspertu padomus un konsultācijas, bet arī vienoties par pilna servisa pakalpojuma saņemšanu, kas sevī ietver visus nepieciešamos soļu perfektas vannas istabas radīšanai!

Aizpildiet interesējošo pieteikumu.
Pieteikties jaunumiem Pasūtīt atzvanu