CEA

CEA

Gessi

Gessi

Zucchetti

Zucchetti

THG

THG

Inovatīvi un eleganti jaucējkrāni

Jaucējkrāns nav tikai ierīce, kas pilda ūdens padeves un jaukšanas funkciju – ne mazāk svarīga ir tā loma pārdomāta dizaina koncepcijā. Jaucējkrāni no Hansgrohe, Gessi, Zucchetti, THG un citiem Premium klases zīmoliem atrodami KRASSKY katalogā!

Lasīt vairāk

Kvalitatīvs jaucējkrāns sniedz virkni priekšrocību

Arvien lielāka loma, izvēloties jaucējkrānus un arī citas santehnikas preces, tiek piešķirta dabai un lietotājam draudzīgiem risinājumiem. Viens no veiksmīgākajiem piemēriem šajā aspektā ir itāļu zīmols CEA, pielietojot ekoloģiskus risinājumus un palīdzot samazināt ūdens patēriņu, tajā pašā laikā neliekot zaudēt komfortu. Savukārt antibakteriāli materiāli vai bezkontakta jaucējkrāni padara to izmantošanu un kopšanu higiēnisku.

Vannas jaucējkrāns un vanna – kad nepieciešama īpaša saskaņa

Vannas procedūras daudz patīkamākas padara pārdomāti izvēlēts vannas jaucējkrāns. Papildu komfortu un labsajūtu sniegs gan izcilu dizaineru un arhitektu radītais jaucējkrānu dizains, gan dažādas inovācijas, piemēram, jaucējkrānā iebūvēts termostats, kas nodrošina vienmērīgu ūdens temperatūru.
Vēlaties kādu no KRASSKY katalogā redzamajiem jaucējkrāniem izmantot savā vannas istabā vai virtuvē? Šādā gadījumā aicinām aizpildīt kontaktformu vai braukt pie mums ciemos uz mūsu salonu Rīgā, Duntes ielā 3, kur jaucējkrāni aplūkojami klātienē!

Aizpildiet interesējošo pieteikumu.
Pieteikties jaunumiem Pasūtīt atzvanu