Zehnder

Zehnder

Antrax

Antrax

CEA

CEA

Dvieļu žāvētājs – dizaina elements

Kvalitatīvs dvieļu žāvētājs pilda ne tikai praktisku funkciju, bet arī organiski papildina vannas istabas, garderobes, virtuves, baseina telpas un citu zonu interjeru. Lokācijās, kur nepieciešami dvieļi un žāvētājam vieta nav atvēlēta, vajadzīgs pievilcīgs dvieļu turētājs. KRASSKY katalogā pieejams daudzveidīgs dvieļu žāvētāju un turētāju klāsts no zīmoliem, kas dizaina pasaulē ir neapstrīdamas autoritātes!

Lasīt vairāk

Dvieļu žāvētāji – kur satiekas dizains, funkcionalitāte un inovācijas

Nenoliedzami, ka attiecīgo ierīču galvenais uzdevums ir parūpēties par operatīvu dvieļu žāvēšanu un turēšanu. Tomēr ne mazāk svarīgi, lai telpa, tajā ievietojot dvieļu žāvētāju, iegūtu vērtīgu papildinājumu arī no dizaina skatupunkta. Veiksmīgs piemērs ir itāļu zīmola Antrax produkcija – ne viens vien dvieļu žāvētājs no Antrax plašā klāsta izskatās pēc pilntiesīga mākslas darba, turklāt iespējama arī individuāla apdares pielāgošana jūsu vēlmēm. 

Ļoti daudzveidīgus dizaina risinājumus gan krāsu, gan apdares ziņā piedāvā tālajā 19. gadsimtā dibinātais Šveices zīmols Zehnder, savu uzmanību pievēršot arī energoefektivitātei. Itāļu CEA dvieļu žāvētāji noteikti patiks ilgtspējīgu un minimālisma manierē ieturētu risinājumu cienītājiem. Pieminēsim, ka viens no mūsu pamatprincipiem ir īpaši rūpīga zīmolu un to produkcijas atlase, lai KRASSKY klienti saņemtu pašu labāko ne tikai Latvijas vai Eiropas, bet visas pasaules līmenī.

KRASSKY parūpēsies, lai ikviens dvieļu turētājs un žāvētājs iederas konkrētajā telpā

Mūsu klāstā pieejami ne tikai vannas istabas dvieļu žāvētāji un turētāji, bet arī plašs ekspertu konsultāciju, projektēšanas un citu pakalpojumu klāsts, ko nodrošinās nozares vadošie profesionāļi. KRASSKY piedāvā Turn–key projektu nodrošinājumu, kurā ietilpst visu soļu izpilde līdz patiesi lieliskam interjeram – sākot ar palīdzību telpas funkcionālā plāna izstrādē un piemērotāko produktu atlasē un beidzot ar tehniskajiem risinājumiem: apdari, montāžu un uzstādīšanu. Tādējādi ikviena mūsu katalogā atrodamā dizaina pērle veidos nevainojamu saderību ar telpas esošo vai topošo interjeru.

Vai esat izlēmis, kāds dvieļu žāvētājs iederētos jūsu mājokļa vai biroja interjerā? Neatkarīgi no atbildes, mēs gaidīsim jūsu ziņu vai apmeklējumu klātienē KRASSKY salonā, kas atrodas Duntes ielā 3, Rīgā!

Aizpildiet interesējošo pieteikumu.
Pieteikties jaunumiem Pasūtīt atzvanu